Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wp_print_font_faces' not found or invalid function name in /home/rubiline/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

O nama

 Rubiline Enterijer

RUBILINE ENTERIJER DOO

Kompanija RUBILINE ENTERIJER DOO, postoji od 28.06.2018. godine sa sedištem u Beogradu.

Inicijalni pokretači otvaranja domaće firme su Snežana i Djordje Petronić na osnovu dugogodišnjeg poslovanja u Evropi sa inostranom kompanijom RUBICER lda iz Portugalije čiji je Djordje savetnik prodaje za velike kupce na nivou kompanije. Inače bio je njihov dugogodišnji direktor prodaje sa godišnjim prodajom oko 220 miliona €.

RUBILINE je inače zaštićeni naziv koji označava najviši nivo opremanja enterijera.

O KOMPANIJI

Shodno situaciji na tržištu Srbije, odlučilii smo da se otvori domaća kompanija koja će biti oficijalni partner portugalske kompanije (inače jako retko za naš region) a sve u cilju lakše distribucije proizvodnog programa i marketinških aktivnosti pa sve do potpune implementacije naših proizvoda. Do tog trenutka RUBICER lda je radio direktno sa kupcima i investitorima iz regiona zahvaljujući našim poslovnim aktivnostima.

Kompanija trenutno zapošljava 48 ljudi, od toga 5 sa VII stepenom obrazovanja.

i

DELATNOST FIRME

Osnovna delatnost firme je prodaja materijala za završne radove u gradjevinarstvu (keramika, sanitarije, slavine, kade, kabine , mozaici, deking itd).

Iako je bazna delatnost kompanije u početku bila okrenuta samo na prodaju materijala, shodno potražnji na tržištu, a i iskustvu koji poseduju naši kadrovi i u cilju lakše implementacije, okrenuli smo se i izvođenju to jest implementaciji naših proizvoda, tako da je to bio ključan momenat u povećanju naših bilansa od kraja novembra 2018.


Nabolje ogledalo firme su objekti koje smo izvodili i opremali, a neke od njih možete pogledati na stranici REFERENCE

Radno vreme

Radnim danima

10:00-18:00h

Subotom

10.00-15:00h

Nedelja

neradan dan

Showroom i prodaja

Adresa:

Bulevar Kralja Aleksandra 402
11000 Beograd

Kontakt:

011 453 02 89
060 73 50 501

Email:

prodaja@rubiline-enterijer.rs

Rubiline Srbija

Rubiline Enterijer d.o.o

Adresa:

Gospodara Vučića 18A/6
11000 Beograd - Voždovac

PIB: 110890716

MB: 21398667